Eldsjälar

Vi brinner för kunskap

Musikuppdrag v. 46

Berätta om din bästa musikupplevelse. Skriv så utförande som möjlig. Beskriv musiken, genre, känslorna som du fick, vilken plats du befann dig på osv.


Prenumerera på nya blogginlägg

28 kommentarer

 1. Min bästa musikupplevelse var när jag lyssnade på låten ”Silence” hemma i köket. Jag lyssnade på låten medan jag gjorde en läxa, eftersom att jag koncentrerar mig bättre då. Men låten tycker jag går in i genren pop/balad. Eftersom att den är ganska lugn men ändå ett snabbt tempo i den. När jag lyssnar på den så blir jag glad inombords. Det är som att man längtar efter att något ska hända, när man lyssnar på den. Låten sjungs av Marshmello och det är många instrument i den t.ex. trummor.

 2. Min bästa musikupplevelse var när jag lyssnade på låten ” Focus on me” med Ariana Grande. Det var när jag låg i min säng. Det var en dag när jag lyssnade på musik och bara dansade till och så kom denna låten och då fick jag ännu mer feeling. Den låten känns som om den tillhör pop. Eftersom denna låt har bra tempo som man kan dansa till så dansade jag ännu mer till samma låt hela tiden. Den har snabbt tempo och den är väldigt bra. Jag hör instrumenten trummor och bas väldigt tydligt, men det finns mer instrumenten som jag inte vet riktigt vad dom heter. När jag lyssnar på denna låten så vill jag bara dansa och jag får en känsla som om att det ska bli ett slagsmål.

 3. Min bästa musikupplevelse var när jag och min kusin och mormor skulle till Stockholm med buss. Jag och min kusin satt längst bak i bussen och jag lyssnade på ”Used to Be”. Min kusin blev så irriterad på mig för att jag mimade jätte mycket. Tillslut i sista refrängen av låten glömde jag att vi satt i en buss full med människor. Jag skrek ut ”You were loving me, hating me, tell me you’re my baby” och min kusin låtsades som om han inte kände mig alls. Jag började skratta och en liten stund senare kräktes jag på grund av min åksjuka.

  ”Used to Be” ingår i genren pop. Känslorna jag fick när jag lyssnade på låten var glädje och att det kändes stelt. Det var stelt för att alla tittade på mig och jag satt bara där med mina röda kinder och skrattade.

 4. Min bästa musikupplevelse var när jag horde låten ”See you again” av Charlie puth och Wiz kalifia. Jag satt i bilen när mamma och pappa var inne i en affär och handlade då så började den låten spelas. Jag kom direkt att tänka på min vän som dog för ungefär 1,5 år sedan men vid det tillfället så var det ungefär två veckor efter han hade gått bort. Jag började gråta och tänkte på dom där orden igen ”See you again” som på svenska betyde ”Ser dig igen” jag tänkte att jag skulle få se honom igen. Denna låten ingår i genren pop.
  Denna låten gick rakt in i mitt hjärta och sitter fortfarande kvar.

 5. Utanför svepte träd och skog förbi i snabbt tempo. Inklämd i den fullknökade bilen satt jag med huvudet lutat mot fönstrets glas. Bilens dova ljud i bakgrunden hördes tydligare desto mer jag tänkte på det. Mina allt för tighta jeans klistrade sig fast kring mina lår och svetten spred sig långsamt. Jag hade panik. Ville bara hem. Dessutom hatade jag känslan av att vara påväg mot ett ställe som jag hatar. Det var tidig höst och jag, mormor och hela familjen var påväg till vårt övergivna sommarställe som vi köpt i somras. Vid det ögonblicket hatade jag allt.

  Plötsligt kom jag ihåg. Jag böjde mig ner mot ryggsäcken under mina fötter och rotade fram ett par trassliga hörlurar. Jag satte på min nerladdade spellista på mobilen och tryckte på play.

  Volymen var för stark, men jag ändrade den inte. Låten som jag hört mycket om, och som jag hatade delvis kom till refräng i mina kassa hörlurar. Jag tryckte in dom ännu mer i örat och musiken blev starkare. Den här låten var ju bra.

  I det ögonblicket, när jag satt där och lyssnade på musik var allting perfekt. Jag drömde mig till en annan värld och målade upp en massa bilder. Orden som snabbt susade fram i texten lät som det vackraste jag hört. Rytmen var tydlig och texten var genialisk. Denna låt skulle spelas miljontals gånger igen från exakt dom hörlurarna, på exakt den platsen och skulle bli en favorit.

  Låten verkade aldrig ta slut, och när den gjorde det började jag om igen. Plötsligt kommer jag på mig själv med att sjunga med i låten, och jag försäkrade mig själv om att ingen i min omgivning hade hört.

  Jag vet inte hur lång tid det tog, men tillslut kunde jag texten utantill. Jag tänkte på den och rabblade den snabbt i huvudet under låtens gång. Jag var som inne i en annan värld och där satt jag säkert i flera timmar.

  Känslan jag fick av att lyssna på låten var både fantastisk och magisk. Man förstod låtskrivarnas känslor som tydligt kom
  fram i låten och som smittade av sig. Rimmen och kompet i bakgrunden höjde låten och jag började digga med. Jag vet inte varför, men känslan av att lyssna på låten fick mig både att bli glad och ledsen. Texten satte sig verkligen.

  Plötsligt rycker det till i mina hörlurar och dom försvinner bort. Jag kollar snabbt och förvånat upp mot orsaken och där står pappa. Vi var framme. Jag tittar ut och ser det orenoverade sommarhuset. Oljudem träder fram och alla vill ut ur bilen. Nej.

  Låten heter Gråzon av Hov1 är fotfarande min absoluta favorit låt. Låten är i snabbt tempo och har en sjungande refräng och verser som rap. Låten ingår i generna pop och kom inte ut för så jättelängesen. Jag verkligen älskar den!

 6. Min bästa musikupplevelse var när jag var på Medeltidsveckan på Gotland i år. Då var min familj på en konsert i en kyrkoruin. Artisten var en trubadur som heter Loke och är jättekänd på medeltidsveckan. Han spelar modern vispop med inslag av medeltiden. Texterna, som han skriver själv, handlar ofta om saker i vårt samhälle som till exempel mobbing eller om sjukvården eller något annat. Hans mest kända låt heter 7 dar per år och handlar om hur det är att vara i Visby under medeltidsveckan. Under konserten pratar han mellan låtarna och berättar om egna upplevelser eller hur han kom på låtarna.

  Under konserten kände jag mig både glad och ledsen eftersom det var blandade låtar. Det var jättekul att gå på konserten eftersom jag har velat se Loke på en konsert länge.

 7. Min bästa musikupplevelse var när jag var i Turkiet för några år sedan. Då på en av kvällsshowerna, var det en konsert som kallades ”The 80s”, det var väldigt mörkt och varmt och det var väldigt roande och häftigt. Artisterna sjöng och spelade låtar ifrån ABBA, Rock of ages och andra band.

  Jag blev väldigt glad och jag tyckte verkligen att det var mysigt att sitta i värmen, på en amfiteater, på de varma stolarna ovanpå stenar. Sångarna var verkligen duktiga och därför malde sångerna in i huvudet som ett riktigt klibbigt tuggummi. Jag kände verkligen rytmen och ett gung. Det var så stort att se det där, det var massa ljus och en svängig takt, så inget kunde vara fel. Därför var det ganska svårt att inte börja dansa.

  Jag anser att musiken/låtarna hade genrerna pop, rock och disco. T.ex.
  ABBA anser jag är disco och pop och Rock of ages anser jag är rock.

 8. Min bästa musikupplevelse var i somras när jag åkte till Kroatien. Jag hade hörlurar på mig och lyssnade på låtar, en av dem var Treat you better av Shawn Mendes. Jag älskade den låten för att jag blev alltid så glad när jag hörde den. Treat you better var då min favorit låt och den är en poplåt. Jag gillar dem flesta av hans låtar men den här var en av dem bästa.( tycker jag iallafall.) Efter att jag lyssnade på den samma låt i en halvtimme så tog jag av mig hörlurarna och jag hörde att pappa hade på en annan låt som jag och min lillasyster gillade väldigt mycket, men vi kunde inte texten så bra så att vi brukade alltid sjunga jättehögt den delen vi kunde och dem andra delarna så skulle vi sjunga tyst så att vi hör vad han sjunger. ( Vi lärde oss aldrig dem delarna tillslut.) Känslor jag fick när jag lyssnade på Treat uou better var både glädje och sorg för att han gillade en tjej som gillade inte honom på samma sätt som han gjorde.

 9. Min bästa musik upplevelse var när jag hittade låten BUNT. -Old Guitar. Den första gången jag hörde låten var i en Youtube video ( den var med i en video från en Youtuber som jag gillar). Den första känslan jag fick var glädje. Sen dess att jag hittade den har jag lyssnat på den väldigt mycket. Låten är rätt snabb. Jag vet inte vem som sjunger låten men ¨bandet¨ BUNT. gjorde den.
  Denna låten är min favoritlåt och jag skulle säga att den ingår i genrerna pop och house. I låten använder man instrument som gitarr och det mesta är gjort med hjälp av teknik. ( Dvs att de har gjort låten med hjälp av dator och sammanställt ljud).

 10. Mitt bästa musik minne var i sommras, såklar på bullerbycup. Vi var där på skolan en varm sommardag, och bara gick runt med en högtalare och sjöng och hade kul. Musiken var så hög så det kändes som vi skulle spränga den lilla högtalaren. Vi gick runt inne i skolan bland alla klassrum och skåp. Sedan gick vi ut på skolgården runt och runt om det ganska stora skolbyggnaden. Efter någon låt började min favoritlåt spelas den heter Mandy moore av Hov1. Den låten påminner värkligen om bullerbycup, som var bästa tillfället på hela sommaren. När jag här den låten idag blir jag glad för på samma gång lite ledsen. Eftersom jag saknar bullerbycup jättemycket. Jag börjar även tänka på de underbara killarna vi träffade där. (Vi var bara med killar)

  Nu kommer jag berätta och beskriva om själva musiken. Musiken är då gjord av en grupp killar och gruppen heter Hov1. Jag skulle säga att musiken ingår i genern pop/ rap. Efter som det förekommer rap men även lite pop. De sjunger ganska fort men man hänger med, men i just denna låten sjunger de inte lika snabbt. Jag tycker att deras låter är skrivna på ett bra sätt, men ibland lite svårt att koppla vad de sjunger. I låten förekommer det ju även instrument. Jag tycker att de instrument som förekommer är: Gitarr, piano och någon slags fiol. Man kan ju även höra att det är något instrument som är gjort på datorn om man kan säga så.
  Jag tycker denna låten är jättebra därför är den min favoritlåt. Jag gillar den låten därför att jag blir lugn av den och så gillar jag bara den.

 11. Min bästa musikupplevelse var när jag var ute och sköt i min skottramp medans jag lyssnade på låten (1-800-273-8255) som sjungs av Logic med gästartisterna Khalid och Alessia Cara. Varje gång refrängen kom sköt jag som allra bäst. Jag blev väldigt lugn och kunde koppla bort allt annat. När det är väldigt mycket som händer så brukar jag sätta på mig ett par hörlurar och gå ut och skjuta i min skottramp.

  Denna låt hör till genre Hiphop/rap. När jag lyssnade på denna låt fick jag många olika känslor. Men jag fick inte känslorna av texten utan instrumenten i bakgrunden . Jag lyssnar på texten men jag försöker inte att förstå texten och lyssnar alltså på melodin mer.

 12. Min bästa musikupplevelse bar när jag var Påväg till Öland. Vi skulle vara på campingen Böda och jag älskar att lyssna på musik när jag åker bil.
  Låten som jag fick mest känslor av var ”2U” av Justin Bieber. I bilen så mimar jag alltid till låtar jag kan. Tillslut började jag sjunga högt. I början sa verken mamma eller pappa något. Men sen så sa pappa helt plötsligt ”tyst, det är ett trafikmeddelande”. Jag blev tyst och började skratta för mig själv.
  Musiken är i genren populär musik. Det är väldigt mycket data gjort i låten. Jag hör därför inte några instrument.
  Det va min bästa musikupplevelse:)

 13. Min bästa musikupplevelse var när jag första gången hörde Lil pumps Gucci gang. Jag blev väldigt schackad när jag hörde hans ”flow”. Jag blev shockad för att Lil pump brukar bara rappa ett ord hela låten. Men i Gucci gang gjorde han verkligen en sukse.

  Första gången jag hörde den var runt klockan åtta på kvällen. Jag satt i mitt rum på min säng och var lite stressad. För att bli lungn så brukar jag alltid spela lite musik. För att jag och min bror delar Spotify lista så kan han även lägga till nya låtar.
  Så jag la mig i sängen och började lyssna men beatet lät inte bekant så jag fortsatte lyssna. När han började lyssna tänkte jag ”nya favoriten” direkt. Jag slappnade verkligen av jag brydde mig inte ens om mitt helt stökiga och mörka rum.

  Andra gången jag lyssnade alltså direkt efter den första så somnade jag direkt på grund av att de mörka rummet och den sköna stämningen tog över min kropp.

 14. Min bästa musikupplevelse var när jag och min familj var i Kanarieöarna. Den tredje dagen i Kanarieöarna så skulle vi titta på en konsert som hölls på hotellet. Jag var så klart jätte glad för att Bamse skulle vara med i konserten för vem gillar inte Bamse när man var 5? Jag kommer inte ihåg så mycket från konserten men jag kommer ihåg att det var både svensk och spansk musik. Jag kommer ihåg några av instrumenten som dom spelade.

  Gitarr
  Trumpet

  De spelade många fler instrument men det var de som jag kommer ihåg, jag var bara 5 år trots allt. Mitt i konserten så kom Bamse in och skulle sjunga Bamse låten. När Bamse var klar så var det massa spansk musik som jag tyckte var jätte tråkigt så jag somnade i mammas knä. Efter typ en timme så vaknade jag av att mamma sa att jag kunde träffa Bamse. Nu 7 år senare så sa mamma att jag skulle sett mitt eget ansikte för att jag såg ut att vara en sten bokstavligt, Detta var min bästa musikupplevelse i mitt liv, jag är faktiskt lite imponerad av mig själv att jag ändå gick fram till Bamse.

 15. Mitt bästa musikminne är när jag fick följa med Lucas och hans familj på Marcus och Martinus. Det var inte meningen att jag skulle följa med. Det bestämdes kvällen innan och jag blev jätteglad. Konserten var på Liseberg i Göteborg.

  Jag tror att spelningen var någon gång på eftermiddag för vi åkte olika berg och dalbanor innan. Det kom så mycket folk att de var tvungna att stänga igen. Men vi hade tur att komma in på en restaurang precis jämte där vi kunde stå på en balkong och titta.

  De är inte direkt mina idoler men det är ändå roligt att gå på konsert och speciellt när man får hänga med en kompis.

 16. En av mina bästa musikupplevelser var i lördags när jag låg i min säng och tittade på tv. Jag hade stängd dörr så jag hörde bara lite lugn och go musik som kom från tv-rummet. Det var min mamma som hade på någon på radiokanal som spelade många av mina favoritlåtar.
  En av låtarna var Thunder med Imagine Dragons som är både lugn och lite kraftfull samtidigt. När jag hör den blir jag lugn och väldigt glad. Så i lördags blev jag på väldigt gott humör. Det var inte bara den låten utan många andra låtar som jag gillar. Musik som jag tycker om påverkar mig ibland ganska lätt.
  Jag tror att låten är i popgenren och ganska populär just nu.

 17. Min bästa musikupplevelse var när jag lyssnade på Pari. Det var ganska mörkt ute jag satt i köket och jag va ensam hemma och jag hade hörlurar på mig och jag kände direkt att låten var väldigt bra. Jag lyssnade sedan hela dagen på låten och den var riktigt skönt och lyssna på när man låg i mörkret i sängen och skulle gå och lägga sig då lyssnade jag väldigt mycket på låter. Jag tycker att Idag låten är väldigt bra och jag gillar den väldigt mycket för att rapparen rappar väldigt bra och jag gillar ganska mycket rap.

 18. Min bästa musikupplevelse var när jag var i Lanzarote så var det en slags musiktermer som hette Blue Moon som var på kvällen och på dagen. Det som var så fantastiskt var att det spelade upp dom låtarna som jag gillade och sedan kom det också lite teater men, det tittade inte jag på

 19. Det var en sak jag inte skrev och det var att det var en svensk som var med i Blue Moon och vi blev vänner och då frågade jag om jag skulle få sjunga och det gjorde jag,

 20. Min bästa musik upplevelse är såklart när vi var på Bullerby cup med mitt fotbollslag. Jag tor att de flesta som var med där kan konstatera att det var bland det roligaste vi har gjort och speciellt på bussarna från och till matcherna. Låten som vi spelade hela tiden heter ”Mandy more”. Vi kallar den även för ”vår” låt i fotbollslaget.

  På bussarna var det kaos varje bussresa. Alla lag hade sina högtalare och satte nästan på högsta volym samtidigt som de andra lagen försökte överösta de. Man sjöng till musik eller så sjöng man ramsor. Vi hade en högtalare som vi spelade musik i. Man skulle nästan kunna tro att det satt hundra människor som satt där men den rymde inte mer än 40-60 st. Den ända låten vi lyssnade på var just Mandy more. Vi lyssnade inte bara på den i bussarna utan varje gång vi hade på högtalaren. Hade vi inte på låten en gång hade vi på den fem gånger. Vi sjöng och sjöng så högt vi kunde på bussarna. Det var sån skön stämning på bussarna även fast man liksom försökte överösta varandra. När man åkte till matchen blev man bara peppad på att vinna när alla sjöng och var taggade. På vägen hem om man hade vunnit var man extra glad och sjöng så att man knappt hade någon röst kvar. Hade man förlorat kanske man inte satte sig direkt och sjöng. Fast efter en stund kunde man inte vara tjurig längre utan man ville liksom vinna den där andra kampen om att ha bäst ramsor och musik. Den känslan var bäst. Att ha låten Mandy more på, som jag lärde mig på en dag, samtidigt som man hade roligt med sitt lag och andra lag. Låten handlar inte om fotboll. Den har nog ingenting med fotboll att göra men det ända jag kan tänka på är fotboll när jag hör den. Jag tror inte att jag skulle tyckt den låten var så bra om man inte hade något minne till den. Eftersom att jag tänker på Bullerby cup och vårt fotbollslag blir den så mycket bättre. För vårat lag tycker jag har en väldigt bra laganda och det tänker jag på när jag hör låten.

  Låten Mandy more sjungs/spelas av ”Hov1”. Det är en hiphop grupp som sjunger hiphopmusik och popmusik.

 21. lockigachokladen

  14 november, 2017 at 20:24

  Jag trodde som vanligt att denna dag i skolan skulle vara en dag helt lik de andra dagarna, kanske inte alla dagarna men de flesta i alla fall, men det var det inte för att…

  Denna dag hade vi genomgång i musik till ett musikprov då läraren satte på de fyra årstiderna, ( våren), skrivna av självaste italienska musik-kompositören Antonio Vivaldi och då jag helt plötsligt fylldes av främst lycka men också glädje och andra känslor som är svåra att beskriva.

  Då detta skedde befann jag min inne i klassrummet sittandes på min stol och framför min skolbänk.

  Egentligen kan jag nog inte säga att denna musikupplevelse var den allra bästa i mitt liv men jag valde denna musikupplevelse ändå på grund av att jag inte kan glömma bort den tills idag och jag tror inte heller att jag kommer att glömma bort den musikupplevelsen någonsin i mitt eftersom den kändes speciell. Egentligen så vet jag inte riktigt varfördenna musikupplevelse kändes så speciell för mig eftersom jag har hör denna låt många gånger sen dess, men jag tror att denna musikupplevelse kändes så speciell för mig på grund av att jag älskar barock låtar men främst för att jag någon gång letat efter denna låt men aldrig hittat den någonstans där jag kunnat lyssna på den eftersom jag inte visste vad självaste låten hette.

  Om jag nu ska förklara känslorna som jag fick när jag hörde denna låt var det nog främst lycka eftersom jag då fick reda på vad låten hette som gjorde att jag nu och framöver kommer att kunna lyssna på låten men också glädje eftersom jag älskar barock låtar främst för att jag älskar låtar med mycket tyrrasdynamik men också låtar där de och aukustiska instrumenten hörs väl. Det aukustiska instrument som jag tycker mest om är nog fiol eftersom när jag hör någon spela på en fiol så väcks en, kan man säga, förväntansfull känsla hos mig inombords som häver fram lycka och spänning som jag också känner då.

  Denna låt tillhör musikgenren barock. Om du inte riktigt har hört talas om barock och inte vet vad en barock låt är så kommer nu två typiska känner tecken för barock och kännetecknerna är:
  1. Tyrrasdynamik alltså mycket snabba växlingar mellan starkt och svagt eller mellan soloinstrument och hela orkestern.
  2. Musiken har en jämn puls och ett snabbt tempo.

 22. Jag har ingen direkt ”Favorit musikupplevelse”, men jag har ju självklart några minnen.

  Det var en vanlig dag på sommarlovet. Jag hade varit på en fritidsgård nästan hela dagen. Det var blå himmel, det var ju trots allt mitt på sommaren och klockan var strax över 20:00. Jag satt på mitt rum och spelade ett tv-spel. Jag beslutade mig för att sätta på lite musik på Spotify. Jag gick in på Sveriges topplista och hörde en låt jag aldrig hade hört förut. Låten heter ”Thunder” med Imagine Dragons.

  Jag fick rysningar över hela kroppen. Det var en superhit i mina ögon. Jag höjde genast volymen på min vita stereo. Den var verkligen superbra. Jag lyssnade på den om och om igen. Jag tröttnade aldrig. Det var en riktig poplåt. Det blev genast en favoritlåt och än idag älskar jag den. Jag fick sån ”feeling”, jag blev genast glad. I detta ögonblicket kände jag mig som kungen över hela världen.

  Låten har ett mellansnabbt tempo och han sjunger i ett lugnt tempo. Den är tekniskt gjord och det är vissa stick i låten. Med stick menar jag att bakgrunds musiken kan gå från låga till höga toner helt sådär. Jag tycker att det är svårt att beskriva ljudet i låten. Jag hör endast två instrument och det är bas och trummor. Det är för övrigt väldigt mycket rytm och tekniskt framställd musik.

 23. Min bästa musikupplevelse var i somras. Jag och mitt fotbollslag var på Bullerbycup, det är en fotbollscup. Varje gång vi skulle åka till en match hade vi med oss en liten högtalare. I bussen var alla lag klädda i sina matchställ. Vårt lag lyssnade alltid på låten ”Mandy more” på högtalaren. Det var väldigt varmt i bussen då bussen var proppfull av lagspelare. En del i bussen satt och höll för öronen eftersom det var så hög ljudvolym.

  Låten var svensk och var lätt att lära sig att sjunga med till. De andra lagen på bussen hade väldigt stora högtalare och spelade väldigt hög musik och sjöng. Vår högtalare kunde absolut inte överrösta deras högtalare. Vi sjöng det starkaste vi kunde för att överrösta dem. Vilket vi lyckades med. Alla lagen kollade på oss, men vi bara sjöng. Låten fick mig glad. Jag tänkte inte på något annat än hur kul vi har tillsammans.

  Denna låt hade vi alltid på när vi klev in i bussen. Vårt lag och de andra lagen tävlade alltid om vem som hördes mest. Vi sjöng det högsta vi kunde tills vi hade överröstat alla lag. Sedan spelade de andra lagen sin musik på högsta volym och hade överröstat alla. Efter det försökte vårt lag att överrösta dem och sedan höll det på så tills vi var framme. Jag har aldrig sjungt så starkt som jag gjorde de dagarna.

  Jag valde just denna musikupplevelse till min bästa eftersom jag hade väldigt roligt. Jag så roligt för det som hände under dessa dagar har jag tidigare aldrig upplevt. Låten som vi hade var även min favoritlåt och gjorde detta minnet ännu bättre.

  När jag hört låten idag blir jag väldigt glad. Jag tänker på hur roligt vi hade på bussresorna och att jag fick umgås med alla mina vänner.

  Låten ingår i genre hiphop. Tempot i låten är hyfsat snabbt. I en del stycken är tempot lite långsammare. Låten är skriven av en grupp killar som heter hov1.

 24. Jag tror att min bästa musikupplevelse var när jag och mitt fotbollslag var på en cup i somras. Jag kommer ihåg hur vi alltid gick i ett gäng och hade med en högtalare. Vi spelade nästan alltid samma låt. Denna låt heter ”Mandy More” den ingår i genre hiphop.
  Den låten lyssnade vi på nästan hela tiden. Vart vi än var. T.ex. på vårat rum, i bussen, på skolgården osv. Man lärde sig därför låten helt utantill på bara en liten stund. Man kände nästan hur alla i laget blev glada av att sjunga tillsammans och blev bara mer taggade på matcherna.
  Det roligaste var när vi satt på bussen till alla matcher och sjöng så högt vi bara kunde för att överrösta alla andra. Man åkte oftast med flera lag i en buss. Nästan alla lag hade en högtalare, därför var vi bara tvungna att överrösta dem. Jag minns hur vi satt där med alla fotbollskläder och alla lag som stirrade ut oss som om vi var ett gäng korkade människor. Men vi var alltid dem som aldrig brydde oss om vad de andra tyckte om oss. Vi tänkte bara på att vi skulle ha jättekul och vinna över alla andra.

 25. Min bästa läsupplevelse var när jag och min familj var på väg till Stockholm för att titta på Idol, och på vägen dit så lyssnade jag på min favoritlåt som jag hade just då och den låten heter ”Closer”. Jag hade hörlurar på mig och hade lagom högt ljud på. Men jag märkte ändå inte att jag hade börgat att sjunga. Jag tänkte inte förstpå att jag hade börgat att sjunga högt och det tog en liten stund innan jag märkte att jag sjöng. Det räckte inte bara med att jag sjöng jag dansade också till låten. Min syster satt i baksätet med migoch sov ,och jag tror att hon sov innan jag råkade att slå henne.(Det var inte meningen). Sedan så märkte jag det och då så var det lite pinsamt men det var inte så farligt för att jag känner dom.

  Låten ”Closer” har genren pop

 26. Min bästa musikuplevelse är på Spira med min bror då de spelade upp massa klasiska spel och filmlåtar. De spelade upp låtar som alla som var där kände igen för det var samma vecka som Dream hack. Ett exempel på låtar kan vara Angrybirds tema låt eller Pirates of the karabien fast tre gånger maffigare. Det fins inte ord som kan beskriva det men det känns bara maffigt. Sen spelade de Halos temalåt också som redan är en väldigt mäktig låt. Det instrument jag tyckte var viktigast var nog bastuban för det var det som var lite utav melodins grund. Om man ska fatta vad jag pratar om så borde ni söka upp halos tamalåt och ränk er den 3x starkare och maffigare.

 27. min bästa musik upplevelser är dusk till dawn . För att det var när jag var hemma med min bror. För första gången har inte musiken på verkat mina känslor så mycket som förut för första gången hade jag kul med min bror! . Det finns olika slags musiker, rock, populärmusik, klassik Music, det var som om vi hade så kul, specielt på dropet som var så fruktansvärt bra! genre pop musik som om de var några som blev jagna!

 28. Min bästa musikupplevelse var när jag var på kap verde och de spelade samma låt hela tiden. Låten heter ”Ai Se Eu Te Pego”. Låten går snabbt men också långsamt på vissa ställen. Jag skulle säga att den är i genren pop. Känslorna jag fick första gången jag hörde låten var att jag blev väldigt glad och sprallig, jag ville dansa och sjunga med även om jag inte kunde låten. när jag hörde låten första gången var jag på ett hotell i kap verde. Jag och min familj satt och spelade kort framför en scen där de sjöng den här låten. I låten skulle jag nog säga att jag t.ex. hör instrumenten Dragspel och Trummor. Men jag hör fler men jag vet inte vilka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Eldsjälar

Tema av Anders NorenUpp ↑